Advies voor bouwgerelateerde product- en marktontwikkeling

Advies en Interim Management voor ontwikkeling, marketing en verkoop

Opdrachtgevers

Uw bedrijf is actief in de dienstverlening, handel of maakindustrie voor de bouw.

Als het in uw bedrijf (tijdelijk) ontbreekt aan menskracht of kennis helpt Van Tuel Consult u bij het analyseren, aanpassen en implementeren van uw marketing strategie, ontwikkelingsactiviteiten of verkoopprocessen.

Diensten en ervaring

  • Haalbaarheidsstudies
  • Productpositionering
  • Marktintroducties
  • Strategieontwikkeling
  • Optimalisering van verkoopprocessen (zoals begeleiden van veranderingsprojecten, coachen van commerciĆ«le teams, implementeren van CRM-systemen)

Onderscheidend

35 jaar werkzaam in de internationale toeleveringsindustrie voor de bouw bieden een brede en gedegen ervaringsbasis. Mijn sterktes liggen in de combinatie van visie en realisatie, in het analyseren, bedenken, overtuigen en doen. Ik ben communicatief sterk en kan makkelijk op verschillende niveaus acteren. Ik ben vaardig in het implementeren van (nieuwe) activiteiten en heb commerciƫle daadkracht. Als leidinggevende heb ik een coachende stijl. Het ontwikkelen van mensen geeft mij veel voldoening. Ik voel mij betrokken en verantwoordelijk.